lifestyle vlaanderen

Team

nathalie papin

Nathalie Papin

Co-Founder en Event Manager

Nathalie ademt Lifestyle, en voelt dit als geen ander het beste aan. Eerst als exposant, daarna als organisator. De beurswereld is daarom haar tweede natuur, en dit kan voor standhouders een enorme meerwaarde bieden want zij denkt met hen mee.

Events creëren is voor Nathalie een passie. ‘Durven, denken en doen!’ is daarbij haar motto: het mag al eens anders dan anders, out of the box.

Nathalie creëert onze beurzen, tekent de plannen en werkt de concepten uit. Als exposant kan je bij haar terecht voor advies op maat. Door dat persoonlijk contact slaagt Nathalie er elke keer weer in om voor iedereen de beste oplossing te vinden.

Peter Van der Henst

Peter Van der Henst

Co-Founder en Finance Manager

Peter leidt het financiële verhaal van de beurzen en de onderneming in goede banen. Hij staat daarnaast ook in voor het personeelsbeleid en de administratieve coördinatie.

Peter heeft jaren ervaring in de bedrijfswereld en in het organiseren van netwerkevents, en die komen nu goed van pas. Zijn hands-onmentaliteit en positieve energie zorgen ervoor dat wij steeds weer de mooiste en beste lifestylebeurzen kunnen neerzetten.

Stefanie Goethals

Stefanie Goethals

Administration

Stefanie is onze all-round medewerker en zorgt ervoor dat alles voor wat betreft administratie, logistiek en aankopen in goede banen geleid wordt. Zij houdt ervan om zich in zaken vast te bijten en niet meer los te laten.

Roel Van Sabben

Roel Van Sabben

Design

Roel is een creatieve denker en doener. Hij ontwikkelt de huisstijl voor LifeStyle Vlaanderen, LifeStyle Gent/ Sfeer en Countryside en staat in voor het design van onze affiches, advertenties en andere grafische materialen.

Terug naar home